Publicerad Lämna en kommentar

Låt oss presentera

Arthur!

Linderödsgalt

Vårt nyaste tillskott på gården, en halvårsgammal liten galt som fram tills nu spenderat sitt liv på Öland. Han var den som var mest kelvänlig av de galtarna vi fick välja mellan så det känns väldigt bra. Flickorna verkade godkänna honom på en gång även om de får hålla sig på sin sida av stängslet ett par månader till (om det nu går!)

Grisarna

Agda var väldigt snabb på att försöka vända sin bakdel mot stängslet men än så länge verkar Arthur vara mest intresserad av gräset och all obökad mark han hamnat på 😉

Böka

Väldigt söt är lillen och vi hoppas att han håller sig inom stängslet samt att han får/har samma benhårda respekt för elen som tjejerna har. Annars får vi fler vildsvin i skogarna och det vill vi helst inte!

Tanken är att han ska få komma ihop med gyltorna i februari någon gång. Förhoppningsvis har han har vuxit sig tillräckligt stor för att nå upp då 😉 Sen får vi se hur länge han får bo hos oss. Visar han sig vara väldigt lätthanterlig och bra så kanske vi behåller honom till fler betäckningar även om tanken hitintills har varit att slakta honom efter att han gjort sitt. Det beror också lite på hur sugen Daniel är på att bygga fler griskåtor i vår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *