3 svar på “Djur till salu

 1. Hej! Jag är en kompis till era vänner Sanna och kalle, vi bor också i Huddinge och drömmer om självförsörjning trots liten villatomt. Vi ska skaffa kaniner, främst som sällskapsdjur, men med möjlighet till köttproduktion i framtiden. Sanna rekommenderade att höra med er om ni har två kaninungar till salu någon gång under våren?

  1. Hej Rebecca!

   Ja, jag minns att de nämnt att någon i vänskapskretsen var lite sugen på kaniner! Väldigt roligt tycker jag men tyvärr har gulsoten gått fram hårt här nere så vi har för tillfället bara en kaninunge och vår avelshane kvar. Beroende lite på hur saker och ting ter sig under våren så tar vi eventuellt in nya kaniner till sommaren men någon ny kull kommer vi antagligen inte ha förrän nästa år. Du kan kolla med Björkhems gotlandskaniner, de är uppfödarna som vi köpt från tidigare! https://www.facebook.com/groups/348861548503267/?fref=nf

 2. Hej Jeje och Daniel!
  Det var roligt att läsa er rubrik ”om oss ”. Vi flyttade också från stan till landet ( från Paris i Frankrike till Vilshult Blekinge)
  Vi har flera får , bi, 3 hundar och 4 löpankor. Och vi undrar om ni har löpankor att sälja? Vi har 2 drakar och 2 hona och dem två drakar har inte vänner längre .( osams) kanske är ni intresserad att sälja oss en hona eller har ni en annan lösning?
  Vi älskar verkligen våra löpankor dem har så sociala och roliga , och vi skulle att få mer av dem.
  Med vänliga hälsningar!
  Caroline och Pär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *