Publicerad den 1 kommentar

Glada grisar!

Vi har nu expanderat grisarnas hage rejält så de går längst hela åkern och in i den lilla hasseldunge som ligger längst bort. Dungen är kanske… hm. Jag är jättedålig på att uppskatta men låt säga att den är ca 15-20 m bred och kanske…. 60 meter lång? Nått ditåt iallafall, kan var mer men troligtvis inte så mycket mindre.

Vi gjorde en timelapse-film när vi klippte banden och grisarna fick upptäcka sitt utökade revir!

Ett par dagar nu har de knappt synts till här nere vid huset, igår fick jag till och med gå upp till skogen och hämta hem dem för frukost! Att grisarna missar sin mat-och-sov-klocka (framförallt mat-klockan) har aldrig hänt tidigare.

Nu verkar dock nyfikenheten ha lagt sig lite och de hänger här nere vid kåtan och gyttjebadet igen, även om det blir ett par svängar upp till skogen också!

Gris i gyttjebad

1 svar på “Glada grisar!

  1. dom är för söta dom dära grisarna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *