Publicerad den Lämna en kommentar

Kaniner!

Efter en härligt intensiv vecka uppe i Stockholm har vi nu kommit hem med dessa underbara små varelse!

Gotlandskanin Kaninunge Gotlandskanin

De är tre gotlandskaniner som fått flytta hem till oss och alla på gården (framförallt katterna och hunden) är väääldigt glada och nyfikna på nykomlingarna. De tre småttingarna tar uppmärksamheten med förvånansvärt lugn som tur är! De kommer piggt fram till gallret för att hälsa på katter som klättrar upp längst benen på burarna och hunden som ställer sig på bakbenen för att nå upp.

Vi har hämtat hem dem från Björkhems i närheten av Motala och de två vita är flickor och den bruna, japantecknade, är en pojke! De har fina namn i stamtavlan men vi kallar dem Astrid, Elsa och Fridolf! Astrid är den svartvita och Elsa är den gulvita. Alla tre är sociala och framåt, den som är något avvaktande är Astrid men hon kommer nog fram mer snart!

Astá fick träna på att umgås med kaniner uppe hos syster och hon var sååå förtjust i deras fina dvärgvädur Cola.

Astá och Cola Hund och kaninLapsk vallhund och kanin

Vi har byggt egna burar till kaninerna också, återkommer med mer info och bilder på dessa i ett senare inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *