Publicerad den Lämna en kommentar

Astá o katterna

Astá har äntligen vunnit lite förtroende från kattungarna, något hon kämpat väldigt hårt för denna gångna vecka! Nu söker kissarna faktiskt upp henne ibland för lite kel eller lek men hon håller fortfarande på att lära sig detta att kattungar inte tycker alla saker är lika roliga som hon. Exempelvis hennes fina gosedjurshäst som de bara ignorerar när hon kommer med eller om hon blir lite för hårdhänt i leken så försvinner de snabbare än blixten. Dock är hon förvånansvärt duktig, slickar och tvättar dem i ändan mest 😉 förutom när hon blir lite ivrig och vill börja leka ”på riktigt”. Kissarna vet dock var deras fristäder är vid det här laget!

Kattungarna har också hittat sin favvoplats i huset. De är instängda med hjälp av kompostgaller under delar av dagen och då har de köket och badrummet som de får härja fritt i. Detta dels för att vi ska kunna ha dörrarna öppna och dels för att valpen ska kunna somna, något som är väldigt svårt när extremt roliga små svarta saker springer runt. 😉

Denna inhägnad gör ju att kattungarna också är väldigt lätta att hitta. Eller att de borde vara det. Motsatsen bevisades dock när jag i helgen letade efter dem utan att hitta dem någonstans. Efter desperat letande (bland annat i kylskåpet) så fann jag dem i nedersta lådan under handfatet i badrummet. De har alltså hoppat in i den bakifrån, där vi inte visst att det fanns någon öppning. Men det visste dessa små saker så det är nu deras sovplats. Hittar man inte katterna så ligger de där.

Den besvikelse som de kommer uppleva när de inte längre får plats att krypa in där kommer inte vara nådig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *