Publicerad den 2 kommentarer

Vinst och förlust

Som sagt så gav annonsen otroligt mycket större respons än vi någonsin vågat hoppas på. Jag tror det ringde totalt nästan 25 personer som ville sälja sina gårdar till oss. Av dessa så var en del för långt bort geografiskt, andra för långt bort standardsmässigt och vissa för långt ifrån den arealen som vi vill ha och behöver. Kvar blev fem gårdar som vi varit och tittat på. Det vi kommit fram till är att det är väldigt svårt att hitta något som är exakt rätt. Det är antagligen omöjligt och tyvärr har ingen av gårdarna vi tittat på levt upp till alla våra önskemål. Trots detta så var vi med och bjöd på en av gårdarna men den budgivningen vann vi tyvärr inte. En annan gård på Öland var väldigt fin och som låg i ett område som verkar vara toppen. Där låg dock inte gården och markerna anslutna till varandra vilket fick oss att avstå från att buda.

Med andra ord så är vi nu tillbaka på ruta ett men med lite fler referensramar kring vad vi kan få för vår tänkta budget. Det blir alltså att fortsätta leta på hemnet och i tidningar efter något som är till salu, kanske kommer vi även sätta ut ytterligare en annons om ett tag ifall inget dykt upp.

Det var förlusten då. Vinsten är att uppfödaren ringde i torsdags och åtta små valpar har kommit till världen! Av dessa så var fem stycken tikar så i början på juni åker vi upp till Värmland och hämtar hem vår valp! Vårt första djur som kommer till Daje gård, vilken ännu inte existerar som någon egentlig gård men ändå. =) Vi är väldigt glada och jag sitter och jämför hundtillbehör för hela slanten nu! 😉

Lånat den första bilden på valparna från Tjakkes hemsida.

2 svar på “Vinst och förlust

 1. tråkigt att ni inte hittar gården ni söker, men den dyker säkert upp så småningom 😉

  Grattis till valpen =) underbart att där blev en liten tjej till er.
  Ska bli skoj att följa henne hos er 🙂

  Kramar Anna

  1. Tack! =D

   Ja, man kan ju inte få allt på en gång, gården kommer tids nog! När lillflickan kommer hit så har vi nog fullt upp med henne ett tag i alla fall 😉

   Grattis till er lilla tillökning också! =) Hon ser väldigt fin ut!

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *