Publicerad den 2 kommentarer

En annons säger mer än 1000 ord

Som sagt så gav annonsen otroligt mycket större respons än vi någonsin vågat hoppas på. Jag tror det ringde totalt nästan 25 personer som ville sälja sina gårdar till oss. Av dessa så var en del för långt bort geografiskt, andra för långt bort standardsmässigt och vissa för långt ifrån den arealen som vi vill ha och behöver. Kvar blev fem gårdar som vi varit och tittat på. Det vi kommit fram till är att det är väldigt svårt att hitta något som är exakt rätt. Det är antagligen omöjligt och tyvärr har ingen av gårdarna vi tittat på levt upp till alla våra önskemål. Trots detta så var vi med och bjöd på en av gårdarna men den budgivningen vann vi tyvärr inte. En annan gård på Öland var väldigt fin och som låg i ett område som verkar vara toppen. Där låg dock inte gården och markerna anslutna till varandra vilket fick oss att avstå från att buda.

Med andra ord så är vi nu tillbaka på ruta ett men med lite fler referensramar kring vad vi kan få för vår tänkta budget. Det blir alltså att fortsätta leta på hemnet och i tidningar efter något som är till salu, kanske kommer vi även sätta ut ytterligare en annons om ett tag ifall inget dykt upp.

Det var förlusten då. Vinsten är att uppfödaren ringde i torsdags och åtta små valpar har kommit till världen! Av dessa så var fem stycken tikar så i början på juni åker vi upp till Värmland och hämtar hem vår valp! Vårt första djur som kommer till Daje gård, vilken ännu inte existerar som någon egentlig gård men ändå. =) Vi är väldigt glada och jag sitter och jämför hundtillbehör för hela slanten nu! 😉

Lånat den första bilden på valparna från Tjakkes hemsida.

Eller något åt det hållet.

Vi har börjat tröttna på att inte ha en gård. Vi vill påbörja Daje Gård nu!

Så vi satte in en annons i Barometern, Sydöstran, Östran, Land och ett antal andra tidningar. Vi tänkte att det kan ju i alla fall inte skada, dock var vi pessimistiska till att någon faktiskt skulle höra av sig.

Men oj, 4 st 5 st personer har redan hört av sig! En gård ska vi åka och titta på i morgon. Den ligger strax norr om Kalmar, i Kåremo.

En gård ska värderas på måndag, en annan får inte sin bil påställd förrän mitten på april.

Man ska inte underskatta en annons i tidningen, tydligen. Go Daje!

/ d

2 svar på “En annons säger mer än 1000 ord

  1. lycka till! håller alla tummar o tår… 😀
    Kram / Lollo!

  2. Hoppas ni snart hittar er gård 🙂
    önskar er all lycka 😀
    / ANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *