Publicerad den Lämna en kommentar

Litteratur

I väntans tider så får man väl passa på att förkovra sig. Detta innebär alltså att det inte kommit ut något intressant på bostadsmarknaden för oss, utan vi grottar ner oss i böckernas och kursernas världar.

För att kunna bygga upp detta tillfälliga boende i denna mycket litterära värld så har vi köpt ett antal nya böcker!

Jag har bara hunnit bläddra igenom dem lite snabbt och än så länge kan jag säga att de flesta verkar bra! ”Naturlig hästhållning” tar dock mest upp foderinformation, vilket absolut är bra men jag känner att den biten har jag ganska täckt genom skolans kurser men jag ska inte säga något förrän jag läst dem!

Daniel har nu även klara av den teoretiska biten av jägarexamen och strottar runt, stolt som en tupp över detta. =) Själva skytteproven är kvar dock men där känner han sig väl mer pricksäker (hihi). Han har även blivit sotarmästare, eller, han har gått klart kursen ”sota din egen skorsten” så nu får han i alla fall sota vår framtida, och förhoppningsvis existerande, skorsten.

Förra veckan var vi även i Norge för att hälsa på ett par vänner och ta en tur i hundsläde! Det var en otroligt härlig känsla att åka bakom fem ivriga Alaskan huskies som tyst och smidigt tog sig fram i spåret. Att hundarna gillade färden lika mycket som vi var inget snack om! Att gå ut med en av dem i koppel kräver nog en hel del armstyrka.

Påväg till Norge stannade vi till hos Cecilia som har Tjakkes kennel. Tiiva, den vackra tiken på Raiikas kennel, fick tyvärr bara en tikvalp så där blev vi utan. Nu hoppas vi istället på att fina Cajva får minst en tikvalp strax efter påsk! Håller tummarna! =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *