Publicerad 2 kommentarer

Skolan

Jodå nu har skolan varit igång i drygt en månad och jag lär och jag lär!

Bara detta att sitta i skolbänken med 16-19 åringar är en stor aha-upplevelse. De är snälla och vänliga elever men i vissa klassrum, jäklar vad det kan låta. Var det så när man själv gick i gymnasiet? Inte undra på att man var trött konstant.

Hur som så är även lärarna väldigt öppenhjärtliga och har i de flesta fall stor förstående för vad vi har tänkt göra. De flesta av dem greppar tanken helt och kallar till sig mig när det är något på gång i ladugården som jag borde ta del av eller om något av djuren är sjuka och behöver behandling vilket jag borde se och lära mig. Det känns otroligt uppmuntrande att ha dessa lärare omkring sig och givetvis även många av de eleverna som också är införstådda i våra planer. Eleverna är också goda informatörer och många av dem har sysslat med djur merparten av sina liv vilket är lite imponerande!

Jag ska skriva ner mer info snart men jag tänkte ta lite foton först så ni får se de fina djuren vi har på Ingelstorpgymnasiet och därigenom också få en lite mer läsvänlig layout!

2 reaktioner på “Skolan

  1. Svarar här, för det är större chans att du ser det här än på mina egna kommentarer. Ahem:

    Såhär var min tankegång under tiden sidan laddades upp: ”men de är väl rätt tråkiga och skälliga och jobbi-OOOH FIIIINA VALPAR!!! KÖPA KÖPA KÖPA!!”

    Så ja! De är mycket väl godkända 🙂

  2. Hahaha eller hur?! O de är smarta, o snälla, o glada, o tillgivna o superfina! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *