Publicerad den Lämna en kommentar

Passion

Det är tyvärr vid få tillfällen man möts av stark passion i vanliga livet.

Det är otroligt sällan som t ex människor i butiker brinner för det de säljer (undantag är väl kanske Apple-butiker, då det oftast är fanbois som jobbar där) eller ens brinner för att hjälpa kunden.

Inte heller möts man av passion när man kontaktar något större företag för support (som vanligtvis blivit outsource’ad till Indien eller liknande) och ja, behöver man ens nämna kontakt med myndigheter?

Så det är kanske inte så konstigt att passion av den typen inte tillhör vardagen.

Vilket gör att, nu när vi träffar alla dessa människor som har specialiserat sig på diverse saker, så blir man förvånad. Eller, förvånad är inte rätt ord. Man blir glatt överraskad och otroligt otroligt glad. Dessa människor brinner så otroligt hårt för en sak. De har hittat sitt kall och de delar jättegärna med sig av denna kunskap.

De tar sig tid att sitta med oss, ofta i flera timmar, och bara delar med sig och delar med sig.

Det är svårt att förstå glädjen man upplever när man träffar på passionerade människor, för i ”vanliga” samhället så är detta väldigt ovanligt. Man får inte brinna för något väldigt mycket, man måste brinna lagom mycket.

Det är fantastiskt uppfriskande och glädjande att dessa människor finns och att de delar med sig. Utan dessa människor så skulle vi aldrig lärt oss så mycket som vi lärt oss vid det här laget.

Så egentligen är detta mest ett ”det finns otroligt många bra människor runt omkring oss” och ”tack jävligt mycket!”-inlägg!

/ d

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *