Roslagsfår till salu

Våra Roslagslamm har MV-3 status och är registrerade genbanksdjur. De säljs öronmärkta, med genbanksintyg, kopia på MV-status och enligt Allmogefårets riktpriser vilket för närvarande är 2500:- ink. moms för tacklamm och 2000:- ink. moms för bagglamm. Vi säljer inte djur som är yngre än 4 månader och eftersom får är flockdjur säljer vi heller inte enskilda djur såvida inte du har en flock hemma. =)

Vi har en liten flock får så alla djur är hanterade och sällskapliga även om vissa givetvis är mer sociala än andra! De är utegångsdjur och har alltid varit friska och pigga, vi tillämpar växelbete så de går aldrig i samma hage två somrar i rad. Välkommen att höra av er om ni har frågor!

7 svar på “Roslagsfår till salu

 1. Har också intresse för ca 3 får kontakta mig gärna

 2. Hej
  Stockholm stad är intresserad av att köpa fyra stycken roslagsfår, tacklamm. Fåren skall beta på naturreservatet Årsta Holmar på Södermalm. Leverans någon gång i börja av juni. Levereras djuren av er till Årsta Holmar eller måste dom hämtas?

  1. Hej!

   Tyvärr har vi inga lamm att sälja er så snart. Vi säljer inte lamm yngre än 4 månader och våra lamm föds nu i mars/april. Hoppas ni hittar några roslagare som kan hjälpa er!

   Vänligen
   Jessica

 3. Hej! Jag önskar köpa 3-4 st roslagsfår. Tackor.

  1. Hej!

   Jag skickar dig ett mail 🙂

   Vänligen
   Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *