Publicerad den 3 kommentarer

Återanvänd lastpall blir verktygshållare

På jobbet får vi 1-2 lastpallar i veckan och det är ingen som vill ha dem. Om vi tjatar på någon speditör, så tar de förr eller senare hand om dem. Så varför inte återanvända dem på gården istället?

Runtom på nätet finns en del olika idéer om hur man ska återanvända dem och idag slog det mig vad vi kunde använda en till. Att använda lastpallar som hylla kändes inte självklart, men ändå väldigt smart.

Lastpall som hylla

 Vi har snackat om hur vi ska hänga upp alla elverktygen och inte riktigt hittat något bra sätt, förutom kanske någon typ av trådback.

Skred till verket nu i eftermiddag och det tog inte många minuter att såga sönder pallen samt plocka bort en av plankorna för att sätta i botten.

Verktygshållare

Och en liten närmare blick på verket. Med tanke på kostnad och tidsåtgång är jag väldigt nöjd med hur det blev.

Lastpall blir verktygshållare

3 svar på “Återanvänd lastpall blir verktygshållare

  1. Det är ju retuscherat! Alla vet väl att du har tummen mitt i handen. Hur som helst ser det riktigt snyggt ut. Like!

  2. Kan tipsa om en sak till angående lastpallar och pallkragar. Kaninburar. Det blir bra, stabila burar, staplingsbara, en kvadratmeter styck, med relativt liten modifiering. Ni får komma hit och se hur man INTE ska bygga en kaninbur 😉

    Tack för att vi fick komma och hälsa på er idag!

    /C & J

  3. Hade vi haft pallkragar så hade det varit perfekt! Men.. hur fixar man med isolering förresten, eller behöver dom inte sånt (på vintern)?

    Vi kommer gärna förbi någon dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *